Project Name

SALT at Our Kakaʻako

Client

Kamehameha Schools

Location

Kaʻākaukukui, Nuʻuanu, Oʻahu

Year

2014

Services

Environmental Graphics

Signage Design

Cultural Consulting

SALT at Our Kaka‘ako is on a 130,000 sf site of mixed-use development by Kamehameha Schools that is designed to foster a sense of place and community. WCIT Architecture worked with the internal cultural and commercial teams at Kamehameha Schools to embody a Hawaiian urban sense of place at SALT. WCIT brings to the project a cultural lens that magnifies and gives contemporary expression to the historical roots of SALT at Our Kaka‘ako through the meaningful composition of commissioned art, the design of connected gathering  and public spaces, and the overlay of culture and history in the design and placement of signage and way finding. SALT at Our Kaka‘ako will be a city block alive with energy. Where innovation, authenticity and passion are woven into the fabric of the community.