NOBU HONOLULU

RESTAURANT & BAR

DSC01167.jpg

CLIENT

Nobu Restaurants

LOCATION

Kukuluāe'o, Honolulu, O‘ahu

SIZE

20,000 sf

TEAM

Studio PCH

The materials and details were kept in Nobu tradition, the perfect marriage between the modern Japanese aesthetic with local Hawaiian accents. The double height ceilings are defined by undulating light wood slats that guide the guests through the space. The walls are cladded in traditional Japanese ‘shou sugi ban’ or charred wood that hints at the Hawaiian lava fields.

DESCRIPTION

Designed in coordination with Malibu based architect Studio PCH, WCIT Architecture has added this restaurant gem to the Waiea project as part of Ward Village. The restaurant expanded with a robust bar/lounge, guests can feel free to socialize, casually imbibe cocktails and enjoy small bites, and get the full Nobu treatment without the formal dining experience. The restaurant includes a private Teppan Room, one of the few Nobu Teppan Rooms around the world. An expansive curtain wall extends the entire length of the restaurant to provide guests and the public the opportunity to experience the progression of the restaurant as it blurs the lines between indoor and outdoor. Guests are invited to follow from the welcome lanai and outdoor bar through the dining room and ultimately to the sushi bar and Nobu signature open kitchen. The materials and details were kept in Nobu tradition, the perfect marriage between the modern Japanese aesthetic with local Hawaiian accents. The double height ceilings are defined by undulating light wood slats that guide the guests through the space. The walls are cladded in traditional Japanese ‘shou sugi ban’ or charred wood that hints at the Hawaiian lava fields.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5
DSC01158-Pano.jpg
NH_TEPPAN PRIVATE DINING IMAGE.JPG